,

Proxenetul șomer cu avere impresionantă! Banca Transilvania a pus unele întrebări despre rulajele imense de bani făcute de un ȘOMER, dar totul s-a mușamalizat

Posted by

Dosarul ”șeicilor” proxeneți de la Dej a făcut deja înconjorul României. Capul acestei rețele, clujean Cosmin Pop, cunoscut ca ”sharpele nebunu”, figura în actele de la bancă drept șomer. La Banca Transilvania, unde prostituata avea contul totul s-a rezolvat prin bunăvoința unui angajat.

La un moment dat, un reprezentant al băncii a chemat-o pe una dintre prostituate, P.C. să o întrebe despre rulajul foarte mare de bani pe care Pop Cosmin, îl fpcea pe contul femeii. Cu alte cuvinte, femeia avea contul, pe care îl alimenta constant, iar Pop Cosmin avea cardul, cu care scotea banii.

Informații foarte tari apar în cererea prin care procurorul di Dej a cerut arestarea ”șeicilor” proxeneți.

* În data 23.01.2020, ora 12.56, Pop Cosmin a vorbit la telefon cu P.C. care fusese anterior la bancă. Aceasta din urmă i-a transmis că au fost câteva verificări din partea băncii, întrucât figura ca șomer, dar avea tranzacții de sute de mii de euro și au verificat eventuale fraude. Susnumita a menționat că i-a transmis reprezentantului băncii că a primit banii de la un iubit din Austria ( cel mai probabil făcând referire la numitul Heinz D., care plătea contravaloarea actelor sexuale întreținute, așa cum rezultă din extrasele de cont – contul de Euro deschis la Banca Transilvania pe numele lui P. C., care în total i-a trimis 269.500 de euro, în perioada 2016-2018). În continuare, i-a mai povestit că au modificat rubrica locul de muncă, în sensul că lucrează sezonier în afara țării, să nu mai figureze șomer și că a fost întrebată de ratele cu mențiuni Rolls Royce sau Bentley. Pop Cosmin insinua că s-ar putea să fie anumite cercetări din partea organelor de cercetare penală, care ar fi putut fi sesizate.

La această oră, Judecătoria Dej judecă cererea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *