,

Puci eșuat la PSD Apahida. Mai mulți consilieri locali PSD au negociat pe la spate cu cei de la PNL

Posted by

Înaintea alegerilor locale, la Apahida, la PSD, lucrurile sunt agitate rău de tot. Candidatul cu cele mai mari șanse de a câștiga alegerile este actualul primar PSD, Grigore Fati. Puci eșuat la PSD Apahida.

Primarul din Apahida, Grigore Fati.
Puci eșuat la PSD Apahida. Primarul din Apahida, Grigore Fati a fost lucrat pe la spate de o parte din consilierii locali PSD.

În aceste condiții, cei de la PNL, speriați de gândul că actualul candidat, viceprimarul Cristina Belce, nu poate obține o victorie, au pus la cale un alt plan.

Este vorba despre negocieri la bucată cu anumiți lideri din cadrul PSD Apahida.

Așa se face că sâmbăta trecută, acasă la consilierul local PSD, Vasile Frătean a fost organizată o ședință politică. Doar că președintele PSD Apahida, Grigore Fati nu a fost prezent. Motivul: nu a fost invitat decât în ultima clipă de puciști.

Urmează sancțiuni dure

La această ședință, cei prezenți au fost informați că au fost purtate negocieri, fără Fati, cu cei de la PNL.

O mică parte din cei 20 de PSD-iști prezenți le-au spus celorlalți că nu este bine ce fac. Că președintele Organizației PSD Apahida, Grigore Fati nu este prezent.

Mai trebuie spus că o parte dintre liderii mai vechi din cadrul PSD Apahida nu vor modernizarea partidului. Ei se opun faptului că primarul vrea să aducă pe lista de consilieri locali și alte nume din partid.

”Unul dintre cei prezenți le-a spus celorlalți că PNL va da PSD postul de viceprimar, pentru care eligibil ar fi consilierul local PSD, Vasile Fratean. Atunci se ridică întrebarea firească: cine va fi primarul? Cristina Belce de la PNL? O glumă bună. Mai apoi, ce înseamnă această negociere? Că o parte dintre consilierii PSD nu vor mai trage pentru partid în campania electorală? Asta înseamnă puci. Cum să negociezi pe la spatele candidatului PSD, care culmea se află la al treilea mandat în funcție? Așa ceva se numește răzvrătire și trebuie sancționat foarte dur”, ne-a declarat unul dintre cei prezenți.

Foaia Transilvană l-a contactat și pe primarul Grigore Fati, candidatul cu cele mai mari șanse în alegerile locale.

Acesta ne-a declarat că ședința cu pricina a existat și că vor fi luate cele mai dure măsuri cu putință.

La nivelul PSD Cluj, situația puci-ului de la Apahida este cunoscută. Lideri politici de prim rang ne-au declarat că primarul Fati are toată susținerea partidului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *