,

Puștiul minune din Florești, campion național la box

Posted by

Puștiul minune din Florești campion național la box. Este vorba de tânărul boxer Elisei Otvos, care a câștigat trofeul Cupei României la box, la juniori, categoria 70 kg. Competiția s-a desfășurat la Drobeta Turnu-Severin, în cadrul căreia boxerul a câștigat marea finală și și-a adjudecat medalia de aur.

Puștiul minune din Florești, campion național la box
Puștiul minune din Florești, campion național la box

Elisei Otvos este pregătit de antrenorul emerit Victor Lupo. Proaspătul finalist al Cupei României este elev al Liceului „Dumitru Tăuțan” din Florești, în clasa a VIII-a A.

„Totul a început aici, au urmat ani de muncă și sacrificiu pentru ca azi, noi, floreștenii să avem un campion. El este Elisei Otvos, copilul care prin munca lui și eforturile părinților și antrenorului emerit Victor Lupo a adus la noi acasă Cupa României la box.

Nu putem decât sa ne scoatem clopul (cum se spune în popor) în fața lor și să le mulțumim. Greul abia acum începe pentru Elisei, el are acum datoria să continuie ce a început și să urce pe scara carierei treaptă cu treaptă. Felicitări Elisei Otvos”, a scris floreșteanul Ciprian Dascăl pe Facebook.

Locuitorii din Florești i-au transmis felicitări pentru această nouă performanță bifată de tânărul boxer.

Nicio felicitare din partea primarului

Primarul Bogdan Pivariu îi ignoră cu nonșalanță performanțele lui Elisei Otvos și nu i-a adresat felicitări până la ora redactării acestui material.

Tânărul boxer profesionist va fi în 9 iunie la Campionatul European de la Sarajevo, la categoria 70 kg.

  1. Avatar Petre kit
    Petre kit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *