Radu Banciu îl ironizează pe Boc: ”Este Brânzovenescu lui Traian Băsescu”.

Posted by

Cunoscutul realizator de emisiuni de televiziune Radu Banciu a lansat un atac la Emil Boc. Radu Banciu îl ironizează pe Boc.

Banciu l-a comparat pe Boc cu personajul Brânzovenescu, din piesa lui Caragiale ”O scrisoare pierdută”. El a mai spus că varianta cu Boc în postura de candidat la prezidențiale, este doar o glumă bună.

Radu Banciu îl ironizează pe Boc
Radu Banciu îl ironizează pe Boc

Omul de televiziune a făcut o radiografie a Clujului, mai aproape de realitate decât ar crede foarte multă lume.

”Cum să candideze Emil Boc la Președinția României? Mi se pare senzațional. Pentru ce, mă? Pentru că a ajuns Clujului la 35 de ani de la Revoluție, orașul care trebuie să fie în 1993.

Păi este stupefiant. Stupefiant. Deci un oraș care a rămas cu 30 de ani în urmă a scos un pic capul acum, pe fondul unei evoluții în partea aia a Europei care te trage după ea. Și care s-a dezvoltat mai mult decât orașele din Bărăgan. Decât Ciulnița sau Fetești. Și a ajuns să fie privit ca buricul pământului. Așa trebuia să arate Clujul, în 1993, hai să zicem 1996. Avea șase ani la dispoziție să devină un vârf de lance a societății românești. Lui i-a trebuie să 35 de ani, să iasă la suprafață”.

Clujul orașul fără infrastructură. Radu Banciu îl ironizează pe Boc

Nu are nicio autostradă care să plece din centrul lui, nu are 14 linii de metrou, are un aeroport de mâna a cincea, are o gară de mâna a patra. Nu are nimic, nicio infrastructură.

Centrul Clujului este năpădit cu vitrine goale și de ziare care sunt puse în vitrine, că sunt chiriile prea mari, și nu le închiriază nimeni.

Cum să îl pui pe Emil Boc? E China sau Japonia. Că sunt scumpe casele și apartamentele. Mai sunt două – trei restaurante de calitate. Noi vorbim de Emil Boc, care era Brânzovenescu lui Traian Băsescu. Ajunge Brânzovenescu peste Caragiale. Ajunge Brânzovenescu să conducă o țară? Sigur că pe voi nu vă ucide ridicolul”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *