,

Război total în destrămata Gașca Zurli. Mirela Retegan, atacată dur de un fost colaborator

Posted by

Război total în destrămata Gașca Zurli. Creatoarea acestui concept de mare succes, Mirela Retegan, a fost atacată dur de un fost colaborator din Gașca Zurlii.

Război total în destrămata Gașca Zurli
Război total în destrămata Gașca Zurli

Au plecat trei componenți de bază ai Găștii Zurlii, Vero Căliman, alias „Fetița Zurli”, ea fiind prima care a părăsit trupa, Razvan Marina, alias „Truli”, apoi Ionuț Varodi, interpretul personajului „Bucătărașul Lulu”, iar ultimul nu a mai rezistat și a dat cărțile pe față public față de creatoarea conceptului.

Mirela Retegan a transmis că plecările au legătură cu faptul că oamenii vor pur și simplu să își vadă de viață: „Vrei să faci copii, să te căsătorești”

Reacție dură a lui Ionut Varodi

Bucătărașul Lulu, adică Ionuț Varodi, a fost cel care a avut o reacție publică și a atacat-o dur pe Mirela Retegan.

„Urăsc nedreptatea, manipularea și victimizarea (când nu e cazul). Îmi provoacă scârbă, greață-rău fizic. În ultimele luni am trăit cu 2 job-uri full time (actor și social media manager) și cu 0 timp liber. Lipsa de respect, recunoștință, apreciere mi-au pus capăt.

Totul a început să se degradeze, totul din vina EI. Al trimisei Domnului pe pământ. Nu poți să plângi la televizor, radio, podcast și să spui ca ești abandonată și ca așa am ales noi să facem. Nu poți, pentru că te vede Dumnezeu, pe care îl pomenești non-stop, pe unde mergi. Sau karma. Sau legea atracției. Numește-o cum vrei. Dar se întoarce într-o zi. 

În ultimele luni, atmosfera de la fostul meu loc de muncă a început să se degradeze, totul din vina EI. Al trimisei Domnului pe pământ. Atât de tare s-a stricat atmosfera din cauza acestui om, încât am ajuns în punctul în care singura soluție a fost demisia! Singura opțiune posibilă. Până în acel punct am fost adus”, a dezvăluit Ionuț Varodi, pe contul său de Instagram, citat de click.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *