Acasă EVENIMENTE Războiul din PSD Cluj, episodul 2. ”Dasvidaniya … Alexandru Cordoș”

Războiul din PSD Cluj, episodul 2. ”Dasvidaniya … Alexandru Cordoș”

0
Sabin Demea de la Huedin, membru PSD Cluj ne-a explicat de ce crede că organizația județeană a acestui partid trebuie să se reformeze.
 
Demea susține că membrii PSD aleși pe listele PSD Huedin, votează cu amândouă mâinile pe sus alături de PNL, fapt ce nu dă bine pentru politica partidului. Noua conducere a organizației PSD Huedin ar intenționa să le retragă sprijinul politic acestor consilieri locali, dar s-a izbit de refuzul lui Alexandru Cordoș, președintele PSD Cluj. Iar de aici scandalul politic.
 
Sabin Demea (foto stânga) a scris un alt mesaj pentru care îi cere lui Cordoș demisia.
 
”În bunul spirit al dreptului la replică, nu cred că este futil să mă cert cu tine și să fac gesturile comunistoide pe care le-ai făcut atacându-mi familia, ci am să fac eforturile necesare și sper să reușesc să te fac să înțelegeți că trebuie să-ți dai Demisia!
 
Ex cathedra, îți reamintesc că ai fost ales să intri în parlament datorită unui singur atribut și anume freza Ta dată peste cap “a l’italienne”, freză devenită senatorială pe care ai purtat-o la București timp de 8 ani.
 
 
 
Ți-am mulțumit atunci pentru celebrele tale Tăceri din Parlament. Totuși această scaunoportare în Parlament ți-a declanșat sindromul Hybris, aceea beție a puterii, care ți-a modificat caracterul și s-a exacerbat la tine datorită paupertății intelectuale, neînțelegând nici atunci și nici acum nimic din jocul politic, din ceea ce trebuie să facă un adevărat lider politic.

Interimarule 5%, trebuia să ai:

– Curiozitatea, să poți admite că cei 90% care te ascultă, poate au dreptate;
– Smerenia, să recunoști că ai greșit și ai făcut gesturi politice greșite;
– Empatia, să poți vedea lumea prin ochii celorlați, care te-au sprijinit și te-au trimis pe Tine, la Oraș în Parlament.
 
Din păcate, Sandule, interimarule 5%, nefiind un tip mobilat intelectual și cu labilități emoționale binecunoscute, te-ai transformat într-un ospătar politic de bacșișuri mici, un tejghetar, care de 15 ani nu faci decât să precupețești la tejghea funcții, posturi, bani, influență, putere, fără să conteze cu adevărat filiala PSD-Cluj, odată a doua putere politică a partidului, în perioada Grupului de la Cluj, pe care ai transformat-o într-un SRL în nume propriu.

Sandule interimar 5%

spui că am atacat masculul alfa, dar uitându-mă la tine, numai testosteron nu văd curgându-ți prin vene, dimpotrivă te-ai lăsat capcanat și condus de MM-mare maestru F. M., un magazioner ajuns administrator la o casă de copii din Huedin, prin cotcodăcitul tău politic, direct într-o structură masonică, neregulară și paralelă cu MLNR, care a creat illo tempore Districtul Transilvania, al cărui rol era și citez: ”Misiunea Districtului Transilvania era să creeze o scindare în Loja Națională”, iar cum masoneria este infiltrată în toate organismele statului, se urmărea replicarea scindării la nivel administrativ și teritorial.

 
Astfel Transilvania ar fi fost separată de România.
 
Grupul “Districtul Transilvania”, condus de maghiaro-francezul Andre Szakvary, iar operațiunea a făcut obiectul unor
cercetări și audieri în comisia parlamentară a SIE.
 
Ce mai cauți, Sandule 5%, în asemenea structuri toxice să creezi probleme și vulnerabilități.
 
Sandule, interimarule 5%, ai reușit să transformi filiala PSD Cluj într-o coterie de partid, plină de sinecuriști obedienți Ție, cu sindromul nas în fund, blocată și ineficientă. Pentru toate acestea îți cer “apăsat” demisia din funcția de președinte interimar, urmată de o Mea Culpa în fața tuturor!
 
În final, Sandule, rămâi cu freza a l’italienne și cu sindromul Hybris! Dasvidaniya, comunistule interimar 5%-Alexandru Cordoș!”, a scris Demea.
 
Notă: Dacă vreunul dintre cei pomeniți în acest mesaj vor să ofere o replică, Foaia Transilvană le stă la dispoziție.
 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.