,

RAZIE de amploare a poliției clujene. Peste 200 de mașini controlate și 20 de permise au fost reținute

Posted by

Polițiștii clujeni, alături de jandarmi și polițiști locali, au desfășurat o amplă razie în trafic, în data de 2 iulie 2023, pentru a asigura liniștea și siguranța comunității. S-a acționat la nivelul județului Cluj, iar în urma acestei campanii au fost verificate 210 de mașini și 20 de permise reținute.

Polițiștii rutieri au fost prezenți pe principalele artere de circulație în vederea depistării conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului ori a substanțelor interzise și prevenirii producerii unor evenimente rutiere grave.

„În cadrul controalelor au fost legitimate aproximativ 650 de persoane și au fost verificate aproximativ 210 vehicule, iar ca măsuri legale au fost aplicate 146 de sancțiuni contravenționale, dintre care  122 la O.U.G. 195/2002 (–regim rutier). Au fost reținute, în vederea suspendării, 20 de permise de conducere, dintre acestea 4 pentru conducere sub influența alcoolului, iar 15 pentru depășirea limitei legale de viteză”, a transmis IPJ Cluj.

Au fost retrase șase certificate de înmatriculare și au fost testați aproximativ 330 de șoferi pentru consumul de alcool și substanțe psihoactive.

Pe tot parcursul acestui sfârșit de săptămână, polițiștii biroului Siguranță Școlară, împreună cu polițiști din cadrul Biroului de Analiza și Prevenire a Criminalității și polițiști din cadrul Agenției Naționale Antidrog, au desfășurat activități preventive cu ocazia unor evenimente cultural – artistice care s-au derulat în mai multe locații din municipiul Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *