Razie de noapte la Cluj-Napoca. Permise reținute, flagrante și amenzi de 84.000 lei

Posted by

Razie de noapte la Cluj-Napoca a fost desfășurată într-un interval de patru ore în noaptea de 16/17 martie, desfășurată de echipaje ale IPJ Cuj și Poliția Locală.

Razie de noapte la Cluj-Napoca
Razie de noapte la Cluj-Napoca

În urma acestei acțiuni de noapte a polițiștilor în municipiul Cluj-Napoca, au legitimat sute de persoane, au dat aproape 100 de sancțiuni și au prins inclusiv infractori în flagrant.

Amenzi de peste 84.000 lei în 4 ore

„În cursul nopții de 16/17 martie a.c., în intervalul orar 00.00 – 04.00, la nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca s-a organizat o acțiune în sistem integrat, cu scopul menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirii infracțiunilor cu violență și a celor comise în segmentul stradal, prevenirii și combaterii conducerii sub influența alcoolului și a altor substanțe.

La această acțiune au participat polițiști din cadrul Secțiilor 1-7 Cluj-Napoca și cei ai secțiilor rurale Apahida, Baciu și Florești, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, alături de luptǎtorii Serviciului pentru Actiuni Speciale.

De asemenea, acțiunile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Imigrarea, jandarmilor clujeni și specialiștilor ISU.

S-au efectuat verificări în 58 de locații, unde au fost legitimate 643 de persoane și au fost verificate în trafic circa 300 de autovehicule. În acest context, în urma abaterilor constatate au fost aplicate 94 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 84.000 de lei.

În cadrul controalelor derulate în trafic au fost reținute 7 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare. Totodată, s-au constatat douǎ infracțiuni în flagrant și au fost amprentate 4 persoane”, a transmis IPJ Cluj într-un comunicat de presă, în seara de duminică, 17 martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *