, ,

RAZIE pe străzile Clujului și pe Piezișă odată cu venirea studenților. Un șofer a fost prins cu droguri

Posted by

Polițiștii clujeni au desfășurat o amplă acțiune în data de 6 octombrie, pe raza municipiului Cluj-Napoca, pentru creșterea gradului de siguranță în trafic și prevenirea accidentelor rutiere, inclusiv pe strada Piezișă, odată cu revenirea studenților.

Potrivit IPJ Cluj, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca, în colaborare cu Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, ISU Cluj, Serviciul pentru Imigrări Cluj și Poliția Locală Cluj-Napoca au acționat, la data de 6 octombrie 2023, în intervalul orar 00.00-03.00, în sistem integrat, pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, în vederea prevenirii și combaterii faptelor antisociale comise în segmentul stradal și pentru reducerea riscului de victimizare în rândul cetățenilor.

Oamenii legii au depistat un bărbat, de 42 de ani, din județul Maramureș, având asupra lui un plic transparent ce conțineau o substanță albă, existând bănuiala rezonabilă că ar fi substanțe interzise. Plicul a fost ridicat de polițiști, cazul fiind preluat de către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate.

De asemenea, polițiștii rutieri au acționat pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise. Verificările au vizat inclusiv linia sistemelor de securitate private, la 3 societăți comerciale.

În urma acțiunilor întreprinse, polițiștii au legitimat și verificat aproximativ 50 de persoane și au verificat 23 de vehicule. De asemenea, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 7.700 de lei, pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, dar și a celor rutiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *