Reacția lui Boc după ce statuia lui Iuliu Maniu a fost doborâtă

Posted by

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a reacționat după ce statuia marelui om politic Iuliu Maniu a fost doborâtă cu un escavator de un muncitor care lucrează la modernizarea zonei.

În urma acestei situații s-a iscat un întreg scandal mediatic, iar mai multe organizații au adresat un apel primarului pentru repunerea statuii pe soclu.

Edilul Clujului a precizat că așteaptă până luni un raport și un grafic al lucrărilor in zona , inclusiv de protejare decentă a statuii lui Iuliu Maniu.

Si eu regret cele întâmplate cu statuia lui Iuliu Maniu. In mod regretabil, firma care efectua lucrări in zona la un proiect european a intervenit fără sa întrebe sau sa informeze pe cineva cu privire la afectarea statuii.

Am dispus ca pana luni sa îmi prezinte un grafic al lucrărilor in zona , inclusiv de protejare decenta a statuii lui Iuliu Maniu.

Va asigur de respectul nostru pentru marea personalitate a politicii românești, Iuliu Maniu.

Statuia va fi reamplasată pe aceeași locație imediat ce lucrările de modernizare a zonei vor fi finalizate, pe baza unui grafic accelerat de lucrări”, a scris edilul pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *