Regele manelelor i-a zis-o lui Nelson Mondialu. ”Omul când îmbătrânește, ori chelește, ori …”

Posted by

De câteva zile, rețelele de socializare au luat foc ca urmare a războiului dintre manelistul Nicolae Guță, și influencerul clujean Nelson Mondialu. Regele manelelor i-a zis-o lui Nelson.

Conflictul a pornit de la faptul că ”regele manelelor” ar fi primit o donație extrem de generoasă. Este vorba de aproximativ 20.000 de euro, de la un anume BogPR. Guță era invitat la un podcast, iar la un moment dat, în timpul emisiunii care a devenit explozivă, s-a primit această donație.

Regele manelelor i-a zis-o lui Nelson
Regele manelelor i-a zis-o lui Nelson

La scurt timp, Nelson Mondialu a susținut pe profilul său de socializare că ANAF-ul trebuie să se sesizeze. El ar fi sunat chiar la 112, dar i s-a spus că serviciul de urgență nu are competență.

Ulterior, Nicolae Guță a răbufnit. El a declarat despre Nelson Mondialu că nu înțelege de ce se comportă așa.

”Să vadă și cineva de la Cluj, de ce îl iubește toată pe lumea pe Guță. Nu îi înțelegem aceste frustrări, și aceste comentarii. Omul când îmbătrânește, ori chelește, ori prostește. S-o ții … am înțeles o glumă, o caterincă, dar de-o săptămână. Dacă i-aș fi făcut ceva, dacă l-aș fi deranjat în viața mea cu ceva. De felul meu nu sunt obraznic, dacă l-aș fi înțepat cu ceva, dar așa langa langa, zdranga, zdranga … te mai poți numi om la 60 de ani?”, a spus Guță.

”El e un lăutar”. Regele manelelor i-a zis-o lui Nelson

De la această declarație, Nelson Mondialu, aproape în fiecare zi face ”live-uri” și vorbește despre Guță.

Clujeanul l-a atacat pe Guță că nu își compune singur melodile.

”El e un lăutar. Nu e un cântăreț. E un lăutar. O zis că nu mă cunoaște că m-a văzut numa așa … Da de ce minte că el singur, auzi ce-o zis, și-a compus toate melodiile. De ce minte? A mers și s-a rugat de Sandu Ciorbă să facă un duet cu el. Prima dată nu am avut treabă nici cu Guță, nici cu BogPR, și am sunat la 112. Când l-am văzut pe Guță ca face și clip că nu mă cunoaște …”, a spus Nelson.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *