Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

„Regele pescarilor” din Cluj vrea să dea lovitura pe Tarnița și să prindă cel mai mare păstrăv din Europa

Supranumiți „Regele pescarilor” din Cluj, omul de afaceri Vasile Ilea este convins că în lacul Tarnița sunt păstrăvi de peste 2 metri și își dorește să fie primul care să prindă cel mai mare păstrăv din Europa.

Fostul senator a reușit zilele trecute o nouă captură uriașă, un păstrăv de 97 de cm, prins în jurul orei 06:20 dimineață și s-a luptat circa 20 de minute până să îl scoată.

„Am prins păstrăvul dimineața la 06.20. Cam 15-20 minute a durat drill-ul. Cu siguranță mai sunt păstrăvi uriași în Tarnița, Trebuie răbdare și …. <<să gândești ca un pește mare>>. Peștele a fost prins la circa 13-15 metri adâncime, pe mijlocul lacului, cu un minnow ryuki”, a declarat Ilea pentru apuseni.info.

Ambiția pescarului clujean

Mare pasionat de pescuit, Ilea vrea să dea lovitura și să prindă cel mai mare păstrăv din Europa în Tarnița, fiind convins că există.

„Fără dar și poate DA. Nu am niciun dubiu și cu siguranță că pe Tarnița vom prinde cel mai mare păstrăv din Europa”, a precizat pescarul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

Echipajele noastre au fost solicitate în urmă cu puține momente să desfășoare o misiune de salvare-căutare pe lacul Tarnița, unde s-ar fi scufundat un...

ADMINISTRATIV

O campanie de curățenie amplă în zona lacului Tarnița a fost încheiată cu brio și peste 2500 de saci de gunoaie adunate de către...

ADMINISTRATIV

O nouă acțiune amplă de igienizare și ecologizare a lacului Tarnița va fi organizată de Clubul Alpin Român Filiala Cluj, în perioada 23-25 iunie...