,

”Regele” pokerului clujean arestat pentru trafic de droguri. A primit 30 de zile de arest preventiv

Posted by

Unul dintre cei mai cunoscuți jucători de poker din Cluj Napoca a fost arestat pentru 30 de zile, de către un judecător de la Tribunalul Cluj.

Este vorba despre Emilian Mardale, pe care procurorii de la DIICOT Cluj îl acuză de trafic de droguri de mare risc. Mardale a fost prins în timp ce avea asupra lui și a dat și la alte persoane droguri cunoscute sub numele generic de etnobotanice.

”Prin propunerea înregistrată pe rolul acestei instanţe DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj a solicitat arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului Mardale Emilian”, se arată în sentință.

Mardale este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de efectuare de operaţiuni, fără autorizaţie prealabilă, cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. S-a apreciat de către procuror că în perioada începutul anului 2020- luna septembrie 2021, fără a se putea stabili cu exactitate datele, fără a deține autorizația prealabilă emisă de ANSVSA, în mod repetat, și în baza aceleiași rezoluții infracționale, a procurat substanțe susceptibile să producă efecte psihoactive, sub forma unor substanțe pulverulente, a manipulat și a distribui tdroguri.

Procurorii DIICOT Cluj au folosit agenți sub acoperire cărora Mardale le-a vândut droguri.

Cunoscut jucător de poker

Mardale este cunoscut ca unul dintre cei mai cunoscuți jucători de poker din Cluj. Acesta este un participant activ la turneele de poker, fiind cotat chiar și în topul mondial al celor mai buni jucători de poker. Acesta a câștigat premii în valoare de mai multe zeci de mii de dolari SUA.

”Este un jucător de forță. Dacă se pune cu tine masă trebuie să îți faci probleme”, a declarat pentru Foaia Transilvană, un alt clujean, mare amator de poker.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *