Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

Restaurantul de fițe DaPino sfidează poliția și nu ține cont de lege. Vecinii au ajuns la capătul răbdărilor și cer suspendarea activității localului!

În noaptea de marți spre miercuri, 22/23 august, restaurantul de fițe DaPino de pe strada Universității din Cluj-Napoca a găzduit o petrecere de majorat în care a bubuit muzica până în zori, spre disperarea vecinilor care locuiesc în apropiere. Oamenii sunt hotărâți să meargă până în pânzele albe pentru a opri activitatea luxosului restaurant de fițe care atrage ca un magnet toate vedetele României.

O clujeancă care locuiește lângă restaurantul de lux a chemat Poliția pentru faptul că localul nu a respectat programul de lucru, iar în ciuda amenzii infime de 500 lei acordate de oamenii legii, proprietarii localului sfidează instituțiile statului român și nu țin cont de legi, astfel că petrecerea a continuat cu muzica la maximum și după ce au plecat polițiștii.

Amendă ridicolă dată de Poliția Locală Cluj-Napoca

„Legea se respecta doar de pulime, boșii amendați cu 500 de lei continuă nestingheriți cheful particular neautorizat la Da Pino după ora închiderii. Politia și a luat catrafusele și eu ascult debandada de fițe în loc să dorm. Ăsta este orașul lui Emil Boc unde prietenii politicienilor PNL fac ce vor. Procesul verbal semnat de mine ca martor s-a întocmit pe la ora 1:20”, a scris o clujeancă pe un grup de Facebook.

DaPino este unul dintre restaurantele de top ale Clujului, unde ia masa toată protipendada orașului, de la politicieni, polițiști, procurori, avocați, influeceri și alte vedete locale. De altfel, localul găzduiește petreceri monstruoase în perioada marilor festivaluri, însă acest lucru nu scuză faptul că ignoră cu bună știință orele de liniște și sfidează legile statului român.

Petreceri ilegale și sfidarea orelelor de liniște

Femeia disperată susține că și la ora 4 dimineața cheful monstru era în toi la DaPino.

„La ora 4 și 12 minute încă cheful e în toi. Asta înseamnă bătaia de joc a Politiei Romane la adresa sesizărilor făcute de populația care e deranjata de pilosii șefi mari ai Clujului”, a mai completat clujeanca.

Apel la primarul Emil Boc

Clujeanca a trimis și o scrisoare deschisă către Primăria Cluj-Napoca și implicit primarului Emil Boc, în care susține că a fost amenințată cu bătaia de cei care dețin localul.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

În urma unui control care a avut loc la piața de legume și fructe, de la Dezmir, județul Cluj, inspectorii OPC Cluj au aplicat...

EVENIMENTE

Un bărbat din județul Cluj a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști după ce era mort de beat la volan pe un...

CALEIDOSCOP

Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, proiectul de modificare a legii privind combaterea buruienii ambrozia, stabilind, între altele, ca proprietarii sau deţinătorii de terenuri să...