,

Restaurantul de fițe din Cluj continuă să sfideze inflația. Controversatul lider PSD Cluj Avram Gal nu se dezminte

Posted by

Restaurantul de ultralux deținut de controversatul lider al PSD Cluj în municipiul Cluj-Napoca, Avram Gal, cel care se visează primar în Câmpia Turzii, continuă să sfideze inflația și a introdus în meniu un burger uriaș care se ridică la suma de 1000 lei.

În timp ce sărăcia se adâncește în România, prețurile sunt tot mai mari, iar scumpirile tot mai dese, restaurantul clujean continuă să promoveze cu nesimțire și sfidare preparate care costă aproape cât un salar minim pe economie.

Celebrul burger „de doar 1000 lei” este format cu cea mai scumpă carne de vită din lume, de Wagyu, adusă din America special pentru acest restaurant din Cluj-Napoca.

Proprietarul este Avram Gai, un controversat lider PSD Cluj, care a intrat în atenția opiniei publice pentru modul agresiv cum își promovează pe rețelele sociale localul, iar prețurile preparatelor sale cu foiță de aur sunt mult peste nivelul salarial mediu al românilor. Politicianul a reușit să irite pe toată lumea și să stârnească un val de mii de comentarii negative și glume pe seama restaurantului său de ultralux.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *