Rețeaua de iluminat de pe Calea Florești, modernizată! Lucrările se vor termina în septembrie 2020

Posted by

Au început lucrările de modernizare a rețelelor de iluminat public și fibră optică pe Calea Florești, în colaborare cu CFO Integrator. Acestea se desfășoară pe trotuarul din partea stângă, între breteaua Bucium și Podul Valea Gârbăului.

Amplasarea noilor stâlpi pentru iluminat va fi realizată de Primăria Municipiului Cluj-Napoca, iar toți stâlpii din beton și conductoarele aeriene vor fi desființate.

Lucrările de săpătură și refacere vor fi realizate de CFO Integrator. Lungimea rețelei relocate în subteran este de 741,5 m și vor fi montați 9 stâlpi de iluminat noi, metalici cu H=10m.

Lucrările de săpături și refacerea trotuarelor și zonelor afectate vor dura 2 săptămâni, după care va urma migrarea tuturor rețelelor în subteran, dezafectarea stâlpilor din beton și montarea stâlpilor noi din oțel.

Întreaga lucrare are ca termen de finalizare preconizat luna septembrie 2020.

Prin aceste lucrări se urmărește creșterea nivelului de atractivitate a spațiului public și sporirea confortului clujenilor prin reducerea numărului de defecte în ceea ce privește iluminatul public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *