Acasă ADMINISTRATIV Revin motocicletele SMURD pe străzile Clujului

Revin motocicletele SMURD pe străzile Clujului

0

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj a anunțat că motocicletele SMURD sunt pregătite de a ieși pe străzile din Cluj. Acestea sunt echipate cu toate dispozitivele medicale necesare acordării extrem de rapide a primului ajutor și pit ajunge mult mai rapid la locul solicitării  pentru a asigura o primă intervenție, care de multe ori este vitală.

Odată cu venirea primăverii, imediat ce condițiile meteo permit acest lucru, motocicletele SMURD revin în intervenție pe străzile din cluj-Napoca, aducând un plus în gestionarea oricărei situații de urgență.

„Încadrate de un pompier paramedic, motocicletele ajung mult mai rapid la locul solicitării și asigură o primă intervenție, care de multe ori este vitală. De asemenea, motocicletele sunt echipate cu toate dispozitivele medicale necesare acordării extrem de rapide a primului ajutor: defibrilator semi-automat, balon de resuscitare, trusă cu laringoscop, aspirator de secreții și geantă medicală de urgență şi alte echipamente specifice”, precizează reprezentanții ISU, într-o postare pe pagina de Facebook a instituției.

Totodată, motocicliștii de la SMURD Cluj au participat sâmbătă la un eveniment al comunității motocicliștilor din județ, unde au organizat și un curs de prim ajutor special pentru motociclisti care va avea loc pe tot parcursul zilei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.