,

Revolta clujenilor din Grigorescu împotriva proprietarilor de câini care își plimbă animalele fără lesă

Posted by

Revolta clujenilor din Grigorescu împotriva proprietarilor de câini care își plimbă animalele fără lesă. Tot mai mulți clujeni se plâng de clujenii care refuză să își plimbe câini fără lesă pe plaja din Grigorescu.

Revolta clujenilor din Grigorescu împotriva proprietarilor de câini
Revolta clujenilor din Grigorescu împotriva proprietarilor de câini

Au fost zeci de sesizări în acest sens, însă nu există soluții pentru a gestiona această problemă.

„Bună ziua, ne-am săturat de lipsa de acțiune a primăriei în rezolvarea problemei prezenței câinilor în zona plajei Grigorescu și a parcului de copii, printre copii. Vă amintesc că legea NU permite plimbatul câinilor în spațiile publice fără lesă indiferent de rasă! Asta dacă bunul simt nu dictează acțiune pe o situație deosebit de periculoasă!

Vorbiți la infecțioase și urgențe câți copii ajung mușcați de câini. În cazul în care nu întreprindeți acțiuni în rezolvarea acestei probleme va trebui să ne îndreptăm atenția împotriva primăriei pentru ca nu o sa ne facem dreptate singuri împotriva deținătorilor de patrupede care nu respectă legea”, a reclamat o clujeancă, pe Facebook.

Legea este clară și prevede ca toți câinii trebuie să fie ținuți în lesă atunci când sunt scoși la plimbare. Legea susține că nu contează rasa din care fac parte și nici talia lor.

Nimeni nu ia în calcul faptul că nu există spații speciale pentru câini pe malul Someșului. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *