EVENIMENTE, POLITIC, STIRE PRINCIPALA

Revoltă în PSD Cluj. Un important membru de partid îi cere demisia lui Alexandru Cordoș. ”Până când domnule 5% – Alexandru Cordoș?”

Sabin Demea de la Huedin, consilier local din partea PSD a decis să rupă tăcerea despre ceea ce se întâmplă în partid, sub mandatul lui Alexandru Cordoș, zis ”cinci la sută”.

De altfel, Demea a publicat o scrisoare deschisă prin care îl acuză pe Cordoș despre situația dezastruoasă în care se află PSD Cluj. Mai mult, Demea ne-a precizat că este inacceptabil ca ”Sandu” Cordoș să mai rămână în funcția de președinte al PSD Cluj.

”Sandule 5%, m-a convins imaginea mea din oglindă și am realizat că mă disprețuiesc, pentru toată toleranța pe care am avut-o față de tine, prieten vechi de 20 de ani și ceea ce ai ajuns, un personaj arogant, un intercesor (mijlocitor n.n.) ambivalent care livrezi partidului minciunele de necesitate și te joci cu adevărul ori eliziunea, pentru toate tribulațiile cu care ne hrănești, pentru atitudinea superioară și imundă pe care o ai față de noi “simpli membri”.

Sandule-5% și repet acest apelativ, cu toate că ești un polinomos (termen matematic, cu alt sens combinator algebric – n.n.), ai creat la Cluj o structură de partid autarhică, neperformantă, te-ai înconjurat de o gașcă de clevetitori și părerologi de serviciu care continuă sarabanda dezastrului din filiala județeană PSD-Cluj, filială care, speri TU, îți va asigura un loc în viitorul Parlament”, a scris Demea.

I se cere demisia de onoare

Dar Sandule, valoarea ta este de fapt 5%, procentul pe care l-ai scos în alegeri și pe care-l rostogolești de doi ani, procent care sufocă și face de râs întreaga organizație PSD.

Înțelege, Sandule5%, trebuiesc Terapii oncologice și speram să te inițieze deputatul de Cluj, dar se pare că și tu-l vezi tot așa de des ca și noi în teritoriu.

Din păcate, Sandule5%, ai devenit un personaj pervers și insidios, cu o atitudine eclatantă de pseudo-universitar, fără viziune și inspirație, care pui capac și blochezi TOT ce înseamnă PSD-Cluj.

Sandule-5%, te-ai transformat în decursul timpului, de la “linge clanțe” la PRU-Diaconu, în matusalemicul politic Sandu Cordoș cu apartenențe masonice în ceea mai toxică și periculoasă structură paralelă MLNR, care au încercat și încearcă în continuare federalizarea țării prin creerea Districtului Transilvania, ai dezvoltat adevărate vulnerabilități partidului și celor din proximitatea ta (miniștri și parlamentari), prin sinarhia și sistemul Politburo pe care-l păstorești.

Sandule5% – pas în spate, demisia de onoare repede, lasă această filială PSD-Cluj să respire, să se dezvolte, sunt mulți și multe personalități politice cu potențial, imaginație și fantezie politică, cu o doctrină social democrată-liberală net superioară Mindscape-lui tău.
Din păcate, arborii social democrației plantați de tine nu mai fac frunze, ci doar acest blestemat de 5%!

Sandule-5%, în loc să avem și noi o victorie “en fanfare”, rămânem blocați în discuții post-factum cu tot felul de personaje din categoria Zoonpoliticon, care după vorbele cu miere ne dau fiere, cu limbaje edulcorate, care ne creează adevărate Universuri Concentraționare, sufocante, sterile și nefecunde pentru PSD-Cluj!

Deci, până când, domnule 5% – Alexandru Cordoș?”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*