Revolta poștașilor din Cluj! Trebuie să împartă 20.000 de reviste cu laudele glorioase ale lui Emil Boc

Posted by

Pe adresa redacției am primit un apel de la un factor poștal din Cluj care spune că a primit ordin să împartă câteva sute de reviste cu realizările lui Emil Boc, drept materiale electorale.

Foaia Transilvană a verificat aceste informații și a aflat de la alți factori poștali, care asigură distribuirea corespondenței în mai multe cartiere din Cluj Napoca, că totul este adevărat. ”Vi se pare normal? Șefii zic că s-au plătit bani grei pentru aceste distribuții. Eu mă îndoiesc. Eu și colegii mei n-am primit nimic în plus la salariu. Și suntem obligați să ducem ziarele astea a lui Boc, despre mărețele lui realizări. Avem un salariu de 1.330 de lei, cel mai mic din România, și facem o muncă de corvoadă, pentru banii ăștia. E normal?”.

Poștașii mai spun că șefii de la Direcția Regională de Poștă Cluj câștigă salarii de peste 8.000 de lei și pe ei îi tratează ca pe niște sclavi. ”Trebuie să împărțim acum, în două zile peste 20.000 de reviste. E bătaie de joc sau nu?”, se mai întreabă factorul poștal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *