,

Revolta unui profesor clujean pe administrația locală pentru instalarea cabinelor de vot încă de luni: „Să vă fie rușine!”

Posted by

Profesoara clujeană Romana Chișu a avut un mesaj dur la adresa administrației locale pentru modul cum au instalat cabinele de vot în școli încă de luni, 21 septembrie, în condițiile în care alegerile sun doar duminică.

Aceasta a susținut că elevii nu mai pot păstra în aceste condiții distanțarea socială obligatorie, existând clase cu 25-30 de elevi care fac cursuri într-o singură tură.

„Domnule primar Emil Boc,
Doamna inspector școlar general Marinela Marc,
Cum este posibil să fie instalate în sălile de clasă cabine de vot încă de LUNI după-amiaza, în condițiile în care alegerile locale au loc duminica viitoare? Și asta fără ca noi, profesorii care ne desfășurăm activitatea în acele săli, alături de elevii noștri, să fim anunțați în prealabil?
Știți că ne încurcă foarte tare cabinele dumneavoastră de vot? Știți că nu mai putem păstra distanța minimă de 1 m între bănci, distanță care e oricum mult prea mică pentru a ne simți în siguranță? Știți că avem în clase 25-30 de elevi care fac cursuri într-o singură tură, iar acum ne înghesuim și mai tare ca să facem loc cabinelor dumneavoastră de vot?
Să vă fie rușine!”, a declarat profesoara pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *