,

România, raiul drogurilor! Țara noastră este considerată de americani „producătoare de marijuana”

Posted by

Potrivit specialiștilor în informații de la CIA, în urma celui mai recent raport de țară, publicat pe l cia.gov/the-world-factbook, România a devenit țară sursă de canabis. Agenția Națională Antidrog a confirmat acest lucru.

CIA nota în vechea evaluare despre drogurile ilicite din România, din anul 2020, că țara noastră a devenit un „punct major de transbordare pentru heroină din Asia de Sud-Vest care tranzitează pe ruta balcanică și cantități mici de cocaină din America Latină către Europa de Vest”, scrie digi24.ro.

Raportul procurorilor DIICOT: „Românii învață de pe internet  să crească cannabis”

În raportul de activitate pe anul trecut al procurorilor de la DIICOT, cu privire la cabanis se afirmă următoarele: „Se menţine trendul ascendent al culturilor in-door/out-door de canabis, precum şi al consumului la nivel naţional datorită posibilităţilor de obţinere de „know how” prin intermediul internetului”.

În documentele Agenției Naționale Antidrog de la București se vorbește despre faptul că aproape jumătate din captura de canabis este produsă în România.

Câmpuri întregi de cannabis în Bărăgan

În România, pe marginea plantațiilor agricole cu porumb sau floarea-soarelui din Bărăgan pot fi văzute câmpuri întregi cu planta Cannabis Sativa (cunoscută și ca marijuana sau cânepă). Planta crește liber pe marginea drumurilor.

Doar 4 cetățeni au fost reținuți după ce au construit în județul Bihor două solarii de mari dimensiuni pentru a cultiva canabis, într-o locație izolată, muntoasă și greu accesibilă, înconjurată de pădure.

Procurorii au descoperit acolo, în solariile prevăzute cu sisteme de irigare și ventilație, 2.628 de plante de canabis, în diferite stadii de dezvoltare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *