,

Românii vor interzicerea comercializarii și folosirii petardelor în România! Semnează și tu petiția dacă ești de acord!

Posted by

Petiția online împotriva interzicerii comercializării și folosirii petardelor pe teritoriul României a fost semnată de peste 55.000 de români.

Cei care doresc pot semna în continuare această petiție online, accesând acest link.

„De ce trebuie ca mereu să așteptăm să se întâmple atâtea nenorociri ca să luăm măsuri? De ce nu putem face ceva încât să le prevenim, să le stopăm cât mai avem ocazia? Azi poate ție nu ți s-a întâmplat nimic, mâine la fel, deci practic nu te deranjează. Ești dispus să aștepți ziua în care vei avea de suferit din cauza lor? Va fi prea tarziu din pacate. Adulti, copii, animale….atatea victime cazute prada din cauza unor persoane iresponsabile, fara nici un strop de discernamant. Se poate face „spectacol” si folosind DOAR artificii.

Comercializarea si folosirea pentru si de catre persoanele fizice sa fie doar in cazul artificiilor cu flacara rece (care nu sunt periculoase). Restul tipurilor de artificii sa fie folosite exclusiv de catre persoane autorizate si doar in locuri special amenajate.

Haideti sa nu mai fim indiferenti si nepasatori! Decese si persoane ranite pe sosele, decese si persoane ranite in incendii…..e cazul sa adaugam si petardele la rubrica „cauza”?

Depinde doar de noi ce si cum va fi MAINE!!!

CEREM INTERZICEREA COMERCIALIZARII SI FOLOSIRII PETARDELOR DE ORICE FEL, PE INTREG TERITORIUL ROMANIEI!!!”, se arată în descrierea petiției.

Un răspuns

  1. Avatar Cristina
    Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *