S-a aflat adevărul! Motivul pentru care un poștaș a luat bătaie în scara unui bloc este halucinant! VIDEO

Posted by

Potrivit unor surse judiciare din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca, scandalul în care a fost implicat poștașul de 69 de ani, a avut loc în data de 15 iunie 2020. La acel moment, mai spun aceleași surse judiciare, factorul poștal a dus la sediul fundației APT Internațional, din Oradea, un aviz de întrerupere a furnizării energiei electrice ca urmare a neplății facturilor restante.

În acel moment, reprezentantul fundației ABT Internațional din Oradea i-a cerut factorului poștal să aplice o ștampilă pe plic, din care să rezulte data și ora predării corespondenței. Cum omul nu a avut la el așa ceva i-a spus agresorului că poate să scrie pe plic data și ora predării, precum și numele lui, și să semneze. ”Factorul poștal i-a mai propus agresorului că poate duce corespondența înapoi la sediu și mai apoi să o aducă cu ștampila dorită. După acest moment a urmat atacul care se poate vedea pe imaginile surprinse de camerele de luat vederi”, spune un anchetator.

Cazul a fost reclamat la Poliția Cluj de către vecinii agresorului, care spun că acesta are un comportament violent. ”Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secției 4 Poliție desfășoară cercetări într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.
Cercetările au fost demarate din oficiu la data de 23 iunie a.c., urmare a acestor imagini, ulterior fiind identificate și audiate persoanele implicate.
În fapt, la data de 15 iunie a.c., un bărbat în vârstă de 69 de ani, care desfășura activități în cadrul unei societăți private din domeniul comunicațiilor poștale, ar fi fost agresat fizic în scara unui imobil situat în municipiul Cluj-Napoca.
În continuare se derulează investigații sub coordonarea directa a procurorului de caz, în vederea administrării probatoriului și tragerea la raspundere penala a autorului”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *