S-a dat ordinul! Ce trebuie să știți dacă nu aveți celebra adeverință!

Posted by

Toți polițiștii și jandarmii din Cluj au fost instruiți de șefii lor să nu mai dea nicio amendă, pentru cei care nu au asupra lor, până în data de 15 mai 2020, celebrele adeverințe.

 

Încă de vinerea trecută polițiștii și jandarmii au fost avertizați să nu mai dea amenzi pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare. ”Ni s-a spus clar să nu mai dăm amenzi și nici măcar avertisment. Șefii ne-au spus să acordăm avertismente verbale, dacă se poate. La intrarea în tură, ofițerul de schimb ne-a spus că toate amenzile vor fi anulate și că Jandarmeria va avea de plătit o groază de bani pe cheltuielile de judecată”, ne-a spus un jandarm.

La Poliția Cluj, regulile se aplică la fel ca la Jandarmerie. Polițiștii sunt pe străzi dar nu mai aplică amenzi, de frică ca acestea să nu fie contestate și ulterior, anulate.

La rândul lui, prefectul de Cluj a confirmat pentru foaiatransivana.ro situația existentă în teren. ”Nu se mai dau amenzi. Este evident. Toată lumea este pe stradă iar dacă nu există mijloc de coerciție nu ai ce să le faci la oameni. Cum să îi ți în case dacă nu poți să le aplici amenzi”, a spus prefectul de Cluj.

În ultimele două zile, numărul clujenilor care au ieșit pe stradă, fără motiv, a crescut foarte mult. De altfel, și valorile de trafic a crescut foarte mult în ultimele zile, semn că nimeni nu mai respectă nicio regulă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *