S-a deschis Taverna Racilor Cluj. Prima impresie a clujenilor: ”catastrofal”

Posted by

După o investiție de câteva sute de mii de euro, Paul Nicolau, mai cunoscut sub numele de Pescobar a reușit să deschidă Taverna Racilor Cluj.

Locația unde s-a deschis restaurantul este la Iulius Mall, în locului unui fost restaurant tradițional.

Primele impresii lăsate de clujeni pe rețelele de socializare, la câteva ore de la deschiderea oficială nu sunt dintre cele mai bune, sau dorite de Pescobar.

”Nu slab, catastrofal. Nu plecați pe fentă că nu-i ce trebuie. Un rahat toxic bine cosmetizat și ultra mediatizat”, a scris Cristian Mureșan, pe o rețea de socializare.

Bărbatul a postat și un  video de câteva secunde în care a filmat produsele comandate.

Pe de altă parte există și clujeni care au mâncat la Taverna Racilor Cluj și spun că mâncarea a fost foarte bună

”Nu se poate”

Înainte de cu câteva ore de inaugurare, Pescobar a scris un mesaj în care a scris că la Cluj a auzit cei mai mulți de ”nu se poate” din viața lui.

”Diferența dintre câștigători și pierzători în viață se face doar prin prisma atitudinii si alegerilor făcute ! Cât “nu se poate” am auzit aici zilele astea n-am auzit în toată viața! Eu am ambiții doar personale, eu cu mine, în rest n-am treabă cu nimeni, nu mă intereseaza niciodata ce fac alții și asta mă ajută să pot de fiecare dată când aud că “nu se poate“ ! Mulțumesc tuturor celor implicați în acest proiect”, a scris Pescobar.

Închiși de OPC

În cursul anului 2023, mai multe locații din țară, de la București și de la Timișoara, în care funcționează Taverna Racilor au fost închise de Comisariatul pentru Protecția Consumatorului.
De exemplu la Timișoara, comisarii au descoperit peşte, fructe de mare, 271 kg depistate în spaţiile de depozitare, păstrare și spaţii frigorifice şi congelator lipsite de elemente de identificare-caracterizare, unele în afara datei limită de consum respectiv 13.09.2023, 15.09.2023.
De asemenea, nu s-a respectat vecinătăţile în spaţiile de depozitare, ouăle nu erau curăţate şi dezinfectare corespunzător, prezentand urme biologice.
Filmarea o puteți urmări AICI.

Un răspuns

  1. Avatar Petru
    Petru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *