,

S-a înființat o nouă linie de gardă la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj, secția Radiologie și Imagistică Medicală

Posted by

În urma discuțiilor purtate cu conducerea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase, s-a luat decizia înființării unei linii de gardă în specialitatea Radiologie și Imagistică Medicală.

Această măsură care vizează activitatea unității medicale aflate sub autoritatea forului administrativ județean este justificată de dorința de a face față în condiții optime numărului în creștere de pacienți infectați cu coronavirus care necesită evaluare medicală atât în spitalizare continuă cât și în servicii de spitalizare de zi.

Astfel, în urma acestei decizii, linia de gardă în specialitatea Radiologie și Imagistică Medicală va funcționa în regim non-stop, 24/24 de ore, de luni până vineri, iar în zilele de sâmbătă și duminică vor exista două schimburi. Măsura va fi aplicată pentru o perioadă determinată, atâta timp cât necesitățile o vor impune.

Anterior acestei decizii, laboratorul de radiologie și imagistică medicală din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase funcționa de luni până duminică, într-un singur schimb, între orele 8,00 și 14,00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *