,

S-a ridicat carantina în Chinteni. Primarul Lucia Suciu îi avertizează pe cetățeni să respecte regulile de protecție

Posted by

Chinteniul a ieșit din carantină începând de sâmbătă, de la ora 17:00, iar primarul Lucia Suciu îi avertizează pe locuitori să nu mai dea petreceri private și să respete măsurile de protecție sanitară.

„Vă informăm că, în urma analizelor efectuate de către toți factorii abilitați, azi, 28.11.2020, începând cu ora 17:00, se va ridica măsura carantinei zonale instituite la nivelul localităților Chinteni, Deușu, Vechea și Sânmartin.

Cu toate acestea însă, vă rugăm să fiți și în perioada următoare la fel de responsabili, întrucât o relaxare prea mare ar putea să ne readucă în aceeași situație.

Respectăm cu strictețe aceleași măsuri, pentru siguranță noastră a tuturor: purtarea măștii de protecție; spălarea și dezinfectarea mâinilor; evitarea deplasărilor inutile, a vizitelor și a petrecerilor private”, a transmis primarul.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj a anunșat că vor fi aplicate restricții suplimentare, din 28 octombrie, în localitățile Apahida, Baciu, Borșa, Chinteni, Jichișu de Jos și Huedin, având în vedere că rata de incidență cumulată a cazurilor de coronavirus în ultimele 14 zile a depășit pragul de 3 la mia de locuitori.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *