,

S-a sinucis la doar 17 ani. Polițiștii clujeni au fost chemați să intervină la un caz tragic

Posted by

Polițiștii clujeni au fost sesizați luni, după amiaza, să intervină la Frata, județul Cluj, acolo unde, la marginea unei păduri, a fost găsit cadavrul unui tânăr de 17 ani.

Cadavrul unui tânăr de 17 ani găsit la marginea unei păduri din Frata.
Cadavrul unui tânăr de 17 ani găsit la marginea unei păduri din Frata.

Surse din cadrul anchetatorilor ne-au declarat că tânărul avea o pungă trasă pe cap, peste care era înfășurată bandă adezivă.

Din primele informații se pare că nu este vorba despre o infracțiune de omor. Tânărul suferea de depresie și a luat decizia să se sinucidă. El a trimis mai multe mesaje de adio, familiei, cu care se certase cu câteva ore înainte.

Cadavrul a fost găsit de o localnică

La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 17.45, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, despre faptul că în localitatea Soporu de Câmpie, în proximitatea unei păduri s-ar afla un tânăr decedat.

În baza sesizării, s-a format o echipă operativă de polițiști, iar alături de specialiști din cadrul Serviciului Criminalistic s-au deplasat în zona indicată pentru efectuarea cercetării la fața locului, constatând că aspectele sesizate se confirmă.

Polițiștii au identificat persoana semnalată ca fiind decedată, stabilind că este vorba despre un tânăr, de 17 ani, din comuna Frata.

Din primele activități investigative, s-a constatat că pe corpul tânărului nu sunt evidențiate urme vizibile de violență, urmând a se stabili cauză exactă a decesului în urma examinării medico-legale.

În cauză, polițiștii au demarat cercetări sub aspectul infracțiuni de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *