S-a stabilit cauza morții judecătoarei de la Gherla. ”A luat un pumn de antidepresive …”

Posted by

Zilele trecute, vestea că o judecătoarea de la Gherla, o tânără de 32 de ani, a fost găsită moartă în propria locuință, a îndoliat sistemul judiciar.

Încă de la început, ancheta penală deschisă pentru moarte suspectă nu s-a îndreptat spre o infracțiune cu violență. Pe trupul femeii nu au fost găsite semne de violență. În plus, în casă, toate lucrurile erau la locurile lor.

Singurele piste rămase au fost o moarte accidentală sau sinuciderea.

Jurnaliștii specializați pe probleme de justiție scriu faptul că judecătoarea Pavel Andrada Ștefana a murit după ce a ingerat ”un pumn” de medicamente antidepresive.

”Era o fată super draguță si conștiincioasă. Un pic stresată ca toți tinerii din sistem… Mult de muncă. Motiva foarte mult și atent. Exclusiv calitate. Și la volum mare… devine extrem de stresant”, susține un coleg de-al judecătoarei

Cauza decesului a fost o supradoză de antidepresive cu somnifere, potrivit surselor judiciare. Pentru a înțelege cum s-a ajuns la asta, am stat de vorbă cu judecători care o cunoșteau pe Andrada, informează Clujust.

Ar fi fost diagnosticată cu depresie

Magistratul a fost avocat la începutul cariereri sale, după care a reușit la un examen de intrare în magistratură.

Ea intra într-un complet cu dosare penale, unde în fiecare ședință de judecată avea de judecat peste 50 de cauze.

Colegii judecătoarei spun că aceasta era stresată, așa cum sunt mulți alți judecători, care se confruntă cu o presiune foarte mare la locul de muncă, cauzată de volumul foarte mare de muncă.

Potrivit aceleiași surse, judecătoarea ar fi fost diagnosticată de curând și cu depresie. Boala secolului 21 face ravagii printre oamenii cu o pregătire superioară care vor să își ia activitatea cotidiană cât mai în serios.

De asemenea, magistratul a mai fost internat mai bine de o lună de zile, la o clinică specializată în tratarea bolilor renale, după ce a suferit un blocaj renal.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *