Sabin Sărmaș îl acuză pe Emil Boc de faptul că patronează o ”mică mafie imobiliară”.

Posted by

De mai mulți ani, prețurile la casele sau apartamentele din Cluj Napoca au explodat. Sabin Sărmaș îl acuză pe Emil Boc

Specialiștii în diomeniu susțin că la această s-a ajuns ca urmare a unor politici intenționate, duse de actualul primar.

Sabin Sărmaș îl acuză pe Emil Boc
Sabin Sărmaș îl acuză pe Emil Boc că patronează mafia imobiliară din Cluj Napoca.

La fel susține și Sabin Sărmaș, cel care candidează pentru funcția de primar al Clujului. Acesta a explicat cum s-a ajuns la situația complet aburdă ca un metru pătrat construit în Cluj, să fie mai scump ca la Viena sau Madrid.

”Cum ascunzi mafia imobiliară într-un oraș. Este un model patentat la Cluj. Iei o mână de dezvoltatori și le dai doar lor autorizația. Pe toți ceilalți, indiferent cine sunt, îi numești rechini imobiliari. Și povestești cum, tu, Emil Boc aperi orașul nedându-le autorizații ca să construiască”, a declarat Sărmaș.

Planul doi, cel cu PUZ-urile

De asemenea, fostul ministru al Digitalizării l-a acuzat direct pe Emil Boc, că patronează mafia imobiliară din oraș.

Sărmaș s-a mai referit la imposibilitatea mutării unor terenuri din extravilan în intravilan.

”La fel împiedici constant trecerea unor zone din extravilan în intravilan, pentru că mafia ta micuță nu are interes în zona respectivă. Pentru că cererea este mare iar oferta este mică, prețurile bubuie. Și așa se ajunge la 5.000 de euro/mp, mai scump ca în Viena sau Madrid. Cine suferă? Fiecare om în parte. Dar mai ales cei amărâți, cei care se văd nevoiți să îndure cel mai scump coș alimentar din țară. Și pentru ce? Pentru că măria sa Emil Boc patronează o mică mafie imobiliară bine ascunsă după interesele politice vechi de pe vremea când PD-listul Emil Boc îi făcea declarații de dragoste Elenei Udrea”, a mai spus Sărmaș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *