Acasă EVENIMENTE Șaga de la PSD Cluj continuă. Angela Sacaliș și-a pus piciorul în...

Șaga de la PSD Cluj continuă. Angela Sacaliș și-a pus piciorul în ghips dar tot nu explică ce s-a întâmplat

3

La aproape 24 de ore de la momentul în care Foaia Transilvană a contactat-o pentru un punct de vedere, legat de acuzațiile care i se aduc din partea consilierului local Anca Ciubăncan, care acuză a fost bătută de Angela Sacaliș și alte două consiliere, aceasta din urmă ne-a trimis o fotografie din care rezultă că are piciorul în ghips.

”Legat de incidentul din 17 martie, în care am fost acuzată pe nedrept, multe informații sunt false și total eronate. A fost un scandal în care eu m-am ales cu piciorul în ghips și cu imaginea pătată, dar nu a fost provocat de mine sau de tinerele domnișoare ale căror nume a apărut peste tot în presă. Tot ce a spus „doamna” Anca Ciubăncan este FALS! Ea a fost cea care a pornit conflictul și tot ea s-a folosit de vechile metehne să se impună, după cum deja se știe în spațiul public. Ciubăncan, pentru că „doamnă” este mult spus, a dat dovadă de cel mai josnic comportament pentru o femeie. În loc să apeleze la o atitudine demnă de o consilieră locală și să se folosească de dialog, ea s-a rezumat la violență”, ne-a scris Sacaliș.

Nu explică ce s-a întâmplat în curtea PSD

Angela Sacaliș nu explică clar ce s-a întâmplat acolo, și nici motivele pentru care Anca Ciubăncan, consilier local PSD s-a ales cu coastele rupte și traumatism cranian cerebral. Așa ceva nu se întâmplă din senin. Mai mult, medicii legiști vor putea stabili foarte ușor cum au fost rupte acele coaste, prin lovire cu piciorul, prin cădere etc.

”O spun cu subiect și predicat: Nici eu și nici domnișoarele menționate de dânsa în acest conflict nu suntem vinovate de acest incident. Dezaprob în totalitate abuzurile în orice formă a lor, fizice și psihice, și le condamn cu vehemență. Acum ne punem încrederea în organele legii să stabilească adevăratul vinovat pentru acest incident și ne așteptăm la o soluționare cât mai corecta și cât mai grabnica din partea justiției. Avem încredere că tot adevărul va ieși la lumină. După cum chiar spuneam, acuzațiile doamnei Ciubăncan nu sunt conforme cu realitatea”, a mai scris Angela Sacaliș.

3 COMENTARII

  1. angajez ciobance șacalistice normă ntreagă fără salar douăjpatru pe șapte cerințe mahalagioaice teroriste traseiste largi bune de nimic nimfomaniake aștept siviul depus la bordel

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.