Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

Șapte tineri din Cluj au incendiat la comandă o mașină de 60.000 de euro. Dosarul a fost trimis în judecată

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca au dispus joi trimiterea în judecată a şapte tineri, care sunt acuzași de comiterea infracţiunilor de distrugere, violare de domiciliu, complicitate la infracţiunea de distrugere şi complicitate la infracţiunea de violare de domiciliu.

Într-un comunicat de presă, anchetatorii transmit faptul că cei șapte tineri ar fi incendiat o mașină Land Rover Velar, estimată la 60.000 de euro.

În comunicat se mai arată că o persoană a fost trimisă în judecată pentru distrugere şi violare de domiciliu, o alta pentru complicitate la infracţiunea de distrugere şi violare de domiciliu, iar alte cinci persoane pentru complicitate la infracţiunea de distrugere. 

„În fapt, s-a reţinut că un inculpat, în noaptea de 06/07.03.2023, în jurul orelor 04:14, fiind ajutat de mai mult de două persoane, care l-au condus la imobil, l-au încurajat şi au asigurat paza locului faptei, prin escaladarea gardului, a pătruns, fără drept, în curtea imobilului din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, aparţinând persoanei vătămate, unde prin stropire cu substanţă inflamabilă, a incendiat autoturismul marca Land Rover Velar, proprietatea persoanei vătămate, cauzându-i acesteia un prejudiciu estimat la suma de 60.000 euro”, transmit procurorii. 

Incendiu s-a extins și la alte bunuri

Anchetatorii au mai precizat că focul s-a extins şi la alte bunuri aflate în curtea locuinţei.

Astfel, au mai fost distruse în incendiu pavajul din curtea imobilului, gardul care împrejmuieşte proprietatea, poarta electrică, sistemul de supraveghere şi corpuri de iluminat.

Anchetatorii au estimat că prejudiciul realizat prin distrugerea acestor bunuri se ridică la aproape 80.000 de lei, se mai arată în comunicatul Parchetului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Florești și al Gărzii Gilău au intervenit la un accident rutier petrecut pe autostrada A3, în zona Km49,...

EVENIMENTE

La data de 21 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au pus...

EVENIMENTE

Celebra plajă din stațiunea Mamaia va fi amanejată în baza unei proiect realizat de un grup de arhitecți din Cluj Napoca, care au câștigat...