,

Săracul liberal Daniel Buda. Și-a cumpărat apartamente cu sute de mii de euro la Bruxelles

Posted by

Președintele PNL Cluj și europarlamentar al acestui partid nu este un politician sărac.

În ultima declarație de avere, Daniel Buda a trecut faptul că și-a cumpărat două apartamente la Bruxelles, oraș unde are sediu Parlamentul European.

Daniel Buda este la al doilea mandat de europarlamentar.
Daniel Buda este la al doilea mandat de europarlamentar.

Pentru aceste ultime achiziții, liberalul clujean ar fi cheltuit suma de un milion de euro. Mai exact a luat un împrumut bancar, pe care l-a cheltuit pentru cumpărarea celor două apartamente.

”Este vorba de fapt de un singur apartament care se află într-o clădire pe două paliere și vă spun sincer că a fost una dintre greșelile pe care le-am făcut în viață deoarece am fost atrași de mirajul creditelor foarte ieftine în Bruxelles, apartamentele au înghițit foarte mulți bani pentru a fi renovate”, a spus Daniel Buda.

Cu toate astea, în declarația de avere nu apare niciun credit imobiliar, în valoare  de 500.000  de euro sau de un milion de euro. Dovada mai jos.

Datoriile europarlamentarului Buda
Datoriile europarlamentarului Buda

Veniturile familiei Buda

Documentul de avere mai relevă faptul că Daniel Buda nu este un politician sărac, fiind foarte bine plătit.

El primește un venit anual de la Parlamentul European în valoare de 89.789 euro. La această sumă se mai adaugă alte două,  de asemenea foarte importante.

Una este pentru diurna  zilnică în valoare de 62.375 euro, și alta, care reprezintă ”diurnă deplasări”, în valoare de 22.504 euro.

De asemenea, familia Buda Daniel și Buda Liliana dețin cabinetul de notari publici ”Autentic”, din Cluj Napoca, și au declarat pentru anul trecut venituri de 757.158 lei.

Un alt politician sărac este Rareș Bogdan

Un alt membru de elită al PNL, este liberalul Rareș Bogdan. Acesta a fost zilele trecute la o piață dintr-un oraș din Șimleul Silvaniei, cu un ceas care valora 30.000 de euro.

Acest lucru a stârnit discuții aprinse, inclusiv premierul Marcel Ciolacu criticându-l pe europarlamentarul liberal.

În replică, Rereș Bogdan a declarat că este un politician bogat care își permite chiar și ceasuri foarte scumpe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *