Șase ani de închisoare pentru că a vrut să și omoare prietenul cu mașina. S-au certat de la 100 de lei

Posted by

Tribunalul Cluj a pronunțat sentința într-un caz care a șocat opinia publică din județul Cluj. Șase ani de închisoare.

În luna februarie 2023, un bărbat din Apahida a vrut să își omoare prietenul, cu mașina pe care o conducea. Cei doi s-au certat de la 100 de lei. Astfel, că tânărul aflat la volanul mașinii sale și-a lovit prietenul, și pe soția acestuia, care se aflau pe trotuar.

Șase ani de închisoare pentru că a vrut să-și ucidă prietenul.
Șase ani de închisoare pentru că a vrut să-și ucidă prietenul.

”Contopeşte cele patru pedepse aplicate inculpatului prin prezenta hotărâre şi aplică astfel inc. F. A.D. pedeapsa cea mai grea, de șase ani închisoare, la care adaugă un spor de o treime din celelalte pedeapse stabilite (6 luni, 6 luni, 9 luni), respectiv un spor de 7 luni închisoare, rezultând pedeapsa finală de 6 ani şi 7 luni închisoare, inculpatul urmând a executa pedeapsa cu închisoarea în regim de detenţie”, se arată în sentința Tribunalului.

În urma acestei sentințe F. Damian trebuie să stea minim patru ani la închisoare.

Ce spun procurorii. Șase ani de închisoare

Fodor este acuzat că în seara zilei de 26.02.2023, și-a lovit, intenționat, prietenul cu mașina.

Acesta conducea un autoturism BMW. La un moment dat, pe strada Republicii din localitatea Apahida, a avut o dispută verbală cu prietenul său și soția acestuia. Șase ani de închisoare.

Ulterior, în două rânduri a manevrat autoturismul cu spatele aproximativ cinci metri. După care a accelerat brusc în faţă spre direcţia în care se aflau cele două persoane.

Procurorii mai susțin că inculpatul a lovit două mașini parcate înz zona respectiv. Acesta a fost proiectate din locul în care se aflau, în cele două persoane rănite.

”Persoana vătămată *** fiind tăiată la piciorul drept şi lovită în zona abdominală şi în zona coastelor suferind leziuni ce necesită 10-12 zile de îngrijiri medicale iar persoana vătămată *** a fost prinsă între autoturismele parcate şi a suferit leziuni care necesită 60-70 zile de îngrijiri medicale şi care probabil îi pun în primejdie viaţa, prin aceste violenţe împotriva persoanelor şi autoturismelor fiind tulburată ordinea şi liniştea publică localnicilor care au ieşit la geamuri sau în faţa blocului să vadă ce se întâmplă”, se arată în sentință.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *