,

Satu Mare: Un român a fost arestat după ce a crescut o cultură de cannabis în solarul de legume

Posted by

O persoană a fost reţinută pentru 24 de ore şi va ajunge în arest preventiv după ce a fost prins de poliție în timp ce cultiva în solarul de legume o considerabilă cultură de cannabis, pe raza județului Satu Mare.

În cauză s-a reţinut faptul că inculpatul a înfiinţat, pe raza judeţului Satu Mare, o cultură de canabis, drogurile ce urmau a fi obţinute fiind destinate comercializării.

La data de 21 septembrie, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Satu Mare au efectuat o percheziţie domiciliară, în urma căreia a fost identificată cultura de canabis, formată din 22 de plante – 130 de kilograme de masă verde, înfiinţată într-un solar de legume”, arată un comunicat de presă al DIICOT, citează AGERPRES.

Potrivit sursei citate, inculpatul urmează să fie prezentat miercuri Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Medieşu Aurit şi al unui criminalist din cadrul IPJ Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *