, ,

Scandal în Consiliul Județean Cluj. I se cere demisia unui consililier județean PNL pentru trafic de influență

Posted by

Consilierului județean PNL Gheorghe Iancu i s-a cerut joi, 22 iunie, din nou, demisia din forul județean de către USR Cluj, pe motiv că liberalul clujean și-a votat fiul într-o poziție de conducere a Centrului Agro Transilvania și i-a mai votat și anumite bonusuri.

„Clujul merita mai mult decât politica de nepotism practicată de PNL. Acestea sunt probleme vechi, dar nu înseamnă că trebuie să le trecem cu vederea. Cerem demisia dlui. Iancu și vom lupta pentru a ne asigura că acest lucru se întâmplă.

Vom depune plângere la Agenția Națională de Integritate împotriva domnului Gheorghe Iancu și vom contesta în justiție legalitatea numirii Consiliului de Administrație al Centrului Agro Transilvania”, a declarat Mihai Iepure, liderilor consilierilor județeni ai USR.

Consilierii județeni ai USR au propus și revocarea mandatului fiului consilierului Gheorghe Iancu din conducerea Centrului Agro Transilvania, numit, cu votul propriului părinte, administrator neexecutiv al Centrului Agro Transilvania.

Această propunere a fost supusă votului consilierilor județeni, dar a obținut doar 7 voturi, insuficiente pentru demitere.

„Încălcarea legii în beneficiul propriilor familii nu este acceptabilă, mai ales la Cluj. Ardelenii sunt recunoscuți pentru muncă și cinste, iar noi vom face tot ce ne stă în putință pentru a stopa această practică”, a mai declarat Iepure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *