,

Scandal la restaurantul The Place din Florești. Poliția Cluj au intervenit

Posted by

UPDATE 1

Poliția Cluj a confirmat incidentl grav.

În jurul orei 20.15, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au fost sesizați despre faptul că într-un local public din localitatea Florești, un grup de clienți ar fi devenit recalcitranți, în urma unor discuții cu personalul localului privind conduita acestora.

Știrea inițială

Miercuri seara, la restaurantul The Place din Florești a avut loc un scandal de proporții între mai multe persoane.

Polițiștii de la Secția de Poliție din Florești și jandarmii au intervenit pentru aplanarea spiritelor.

Martorii susțin că mai multe persoane care aparțin unei etnii conlocuitoare au perturbat grav activitatea restaurantului.

Politia a intervenit in forta.
Politia a intervenit in forta.

”A fost un scandal în toată regula. S-au certat, au strigat și a fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru aplanarea scandalului. Unii dintre ei eu fost extrem de agresivi. A fost iureș mare. Poliția a intervenit repede”, ne-a scris un locuitori din Florești.

Patronii de la The Place confirmă incidentul

Conducerea restaurantului a scris un mesaj prin care își cer scuze clienților pentru incidentul din aceasta seara.

postarea facuta de restaurantul The Place
postarea facuta de restaurantul The Place

”Nu suntem intimidați de țipete, urlete sau injurii iar acest comportament total inadecvat nu reflectă principiile după care ne ghidam și după cum v-am demonstrat de atâtea ori, vă tratăm pe fiecare cu respect”, se arată în mesaj.

Pe viitor, mai scriu patronii de la The Place, vor recurge la o selecție a clienților, lucru care nu l-au făcut până acum.

”Din acest motiv, deși din punct de vedere legal avem dreptul de a ne selecta clienții, până acum nu am făcut-o, din principii de moralitate sau pur și simplu discriminatorii. Însă în aceasta seara ne-am dat seama că din păcate abordarea pe viitor din punctul acesta de vedere va trebui sa fie total diferită. Ne dorim pentru voi ca The Place sa rămână așa cum îl știți, locul in care mănânci bine, te relaxezi iar cei mici au locul lor de joaca unde se distrează și își fac prieteni. Locul In care îți planifici concediile cu gașca, zilele de naștere, botezul și orice eveniment aparte din viața ta”, se mai arată în mesaj.

Un răspuns

  1. Avatar Mony
    Mony

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *