Scandal la zilele comunei Jucu. ”Mi-a smuls microfonul din mână”. Omul cu colindul antisemit revine în actualiate

Posted by

La finalul săptămânii trecute, la Jucu, județul Cluj, s-au desfășurat zilele comunei.

Pe scenă au urcat artiști și trupe consacrate, ziua de duminică fiind pentru muzică populară.

Doar că totul s-a lăsat cu scandal, după ce unul dintre artiști a acuzat un comportament abuziv din partea lui Tiberiu Groza, prezentatorul.

Tiberiu Groza acuzat de comportament abuziv
Tiberiu Groza acuzat de comportament abuziv

Pentru cine nu știe, Tiberiu Groza a fost directorul Centrului pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj. El a demisionat după ce a promovat un colind cu un profund caracter antisemit, pe un canal al televiziunii române.

Mi-a smuls microfonul din mână

Codruța Jula a fost pe afișul de la Zilele comunei Jucu. Ea a cântat pentru localnici, care au aplaudat-o la scenă deschisă.

La final, ea a stat cu cinci minute în plus, fapt ce a produs scandalul.

”Ei bine … acest domn Tiberiu nu dorește să aiba în vedere că există tineri care chiar cântă în Clujul acesta mare, și nu sunt ajutați. Din contră, sunt chiar blamați pentru că știu să cânte toate genurile muzicale. Vă întreb pe voi toți unde este de fapt promovarea valorilor artistice și muzicale actuale și de viitor? Unde este starea de bine? Asta pentru că mi-am permis să stau cinci minute în plus pe scenă, lângă voi, publicul?! Acest individ care ar trebui sa ajute tinerii artiști. Tiberiu Groza, de fapt nu respecta nici omul care ascultă. nici omul care cântă!”, a scris Codruța Jula.

Artista a mai scris pe o rețea de socializare că s-a ajuns până acolo, încât prezentatorul i-ar fi smuls microfonul din mână, și a strigat ”gata”.

”Pur si simplu mi-a smuls microfonul din mână, foarte agresiv, și a anunțat gata! Doar pentru ca am îndrăznit să stau încă cinci minute în plus lânga voi și nu am respectat programul ?! Îmi asum, însă acest om nu m-a respectat pe mine, în primul rând ca om, ca artist, ca femeie dar nici orchestra din spatele meu! Multe lipsuri și din păcate toată lumea tace și susține încă mizeria din cultură”, a scris artista.

Un răspuns

  1. Avatar Muiegroza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *