, ,

Scandal pe lacurile de la Ciurila. Sotelecan a trecut la măsuri de apărare VIDEO

Posted by

O filmare care a apărut pe o rețea de socializare, îl arată pe Sergiu Sotelecan, fost consilier local PSD, implicat într-un scandal cu primarul din Chinteni, Lucia Suciu, cum îl imobilizează pe un cetățean.

Respectivul spun că nu mai are aer și cere să fie lăsat să plece, dar Sotelecan îi replică că va sta acolo ”până vine Poliția”.

Scandalul a pornit de la faptul că familia bărbatului revendică un anumit drept de proprietate, unde se afla casa construită ilegal de Sotelecan, și unul dintre lacuri.

”Criminali de judecători”

Sergiu Sotelecan spune pe filmare că bărbatul a fost amendat de mai multe ori, dar judecătorii i-au anulat sancțiunile.

”Criminali de judecători care sunteți. I-ați anulat șase amenzi. A venit la mine șli s-a dat la mine. Uita-te domnule primar, ai furat toată comuna asta cu oameni din ăștia pe mână. E beat și drogat. Asta trebuie să facem. În fiecare zi trebuie să facem asta. Cum să mă dau. Stau aici până vine poliția”, spune Sotelecan.

Între timp, omul se zbate să scape de sub strânsoare.

”Nu pot respira. Nu am venit aici să fac scandal”, susține cel care a fost luat la trântă de Sotelecan.

Scandalul a continuat, pentru scurt timp, după care bărbatul a fost lăsat să plece la umbră, până ajunge echipajul de poliție.

”Asta face poliția. Zice Poliția că vine, dar vine peste două – trei ceasuri. Treaba ta dacă nu poți respira. că nu mă ridic aici”, a mai spus Sotelecan.

Exclus din PSD Cluj

În urmă cu câteva luni, Sergiu Sotelecan a fost exclus din PSD, după ce a avut un comportament nedemn față de primarul comunei Chinteni, Lucia Suciu.

Acesta a făcut scandal la o sărbătoare locală, după care s-a filmat în centrul Clujului, unde a adoptat un limbaj suburban la adresa unor politicieni locali.

La momentul respectiv, Lucia Suciu a depus o plângere penală pentru ultraj. Între timp, spune Sergiu Sotelecan, dosarul a fost clasat.

 

2 răspunsuri

  1. Avatar Cornel Revnic
    Cornel Revnic
  2. Avatar Emil Boc
    Emil Boc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *