,

Scandal pe Palatul Banffy din Răscruci. Tișe acuzat că ține închis obiectivul turistic

Posted by

Scandal pe Palatul Banffy din Răscruci. Președintele CJ Cluj, Alin Tișe, este acuzat de opoziție că ține închis obiectivul turistic.

Scandal pe Palatul Banffy din Răscruci
Scandal pe Palatul Banffy din Răscruci

USR Cluj a remis un comunicat prin care a lansat un atac la adresa lui Alin Tișe, prin care îl acuză că Palatul din Răscruci poate fi vizitat doar cu o cerere trimisă către Biroul Președintelui Consiliului Județean Cluj.

„Baronul” Tișe ține închis Palatul Banffy

„Pe 3 iunie Castelul Banffy din Răscruci a fost redeschis pentru o săptămână, după o lungă perioadă de restaurare. La fel ca toți clujenii, USR a salutat finalizarea acestui proiect, care reda circuitului turistic această extraordinară clădire.

Tot atunci s-a promis un regulamentul de acces și vizitare pentru a permite vizitarea acestui obiectiv turistic. În ședința de astăzi a Consiliului Județean Cluj acest regulament a fost supus dezbaterii și votului.

Nu mică a fost mirarea consilierilor USR când au aflat că, pentru ca oricine să viziteze castelul din Răscruci, trebuie depusă o cerere scrisă către Biroul Președintelui Consiliului Județean! Consilierii județeni USR au depus mai multe amendamente la acest regulament pentru a face procedura mai accesibilă, prin adăugarea posibilității de depune aceste cereri online sau telefonic, dar, ca de obicei majoritatea PNL a decis că nu e cazul.

Castelul Banffy va rămâne, deci, închis pentru public, sub pretextul unei proceduri birocratice care va sta în pixul “baronului” de Cluj, Alin Tișe”, au transmis USR Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *