, ,

SCANDAL pe teren la un meci de liga a treia din județul Cluj. Un agent de pază i-a aplicat o procedură de K1 unui oficial – VIDEO

Posted by

Un scandal a izbucnit vineri, 6 octombrie, la meciul din etapa a 7-a de Liga a 3-a dintre Minerul Ocna Dej și SC Olimpia Satu Mare, încheiat cu victoria sătmărenilor cu scorul de 1-2.

Partida a fost disputată pe terenul din comuna Vad, județul Cluj.

Pe parcursul meciului a izbunit o ceartă, încheiată cu bătaie și intervenția echipajului de jandarmi, între un agent de pază și un oficial al clubului din Satu Mare, care a primit o lovitură dură cu piciorul ca-n K1 aplicată de steward.

În imaginea video se poate vedea cum agentul de pază are țigara în mână, pe terenul de fotbal, pe care o stinge rapid după ce l-a pus la pământ pe oficialul clubului, care i-a reproșat agentului că fumează în baza sportivă.

Vizibil iritat, reprezentantul firmei de securitate s-a năpustit asupra bărbatului aflat cu spatele și i-a aplicat o lovitură în picior, iar acesta din urmă a căzut parcă secerat la pământ.

Imediat, restul membrilor din staff-ul echipei din Satu Mare au sărit și au strigat să vină jandarmii și poliția națională.

VIDEO – Atenție imagini cu un puternic impact emoțional

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *