Scandal uriaș la Carefour de la Gara Cluj Napoca. Magazinul a fost devastat

Posted by

O nouă altercație s-a produs marți seara, în magazinul Carrefour, din Piața Gării, din Cluj Napoca, între o angajată de la securitate și un client.

Din informațiile furnizate de martori rezultă că bărbatul s-a încăpățânat să nu poarte masca și s-a luat la bătaie cu o angajată de la securitate.

Femeia a fost rănită la mână, în urma îmbrâncelilor din zona de rafturi. Produsele au fost împrăștiate peste tot.

Zilele trecute, șeful de magazin a tras cu un pistol cu electroșocuri după un client recalcitrant care refuza sa poarte masca de protecție.

Polițiștii clujeni au fost sesizați în legătură cu această agresiune și au demarat o investigație pentru stabilirea identotății bărbatului care se eface vinovat de acest atac.

La data de 30 noiembrie a.c., în jurul orei 11.40, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj au fost sesizați cu privire la distrugerea unor produse de către o persoană, într-o societate comercială din Piața Gării.

Din verificările efectuate la fața locului a reieșit faptul că o persoană necunoscută s-ar fi manifestat agresiv, distrugând produse aflate în zona caselor de marcat, ulterior părăsind unitatea comercială.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, fiind efectuate activități specifice pentru identificarea persoanei în cauză, stabilirea tuturor circumstanțelor evenimentului sesizat și luarea măsurilor legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *