Acasă ADMINISTRATIV SCANDAL uriaș la Pașapoarte în Turda: cetățenii au venit la ghișeu, dar...

SCANDAL uriaș la Pașapoarte în Turda: cetățenii au venit la ghișeu, dar au avut nevoie de programare și au fost trimiși acasă

0

Un scandal a izbucnit astăzi la Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte din Turda, care și-a reluat activitatea, iar cetățenii au aflat cu stupoare doar la fața locului că vor avea nevoie de programare. Totul după ce Primăria Turda a informat că nu este nevoie de programare, ci de un bilet de ordine.

Subprefectul Tasnadi Szilard a declarat că a aflat de la jurnaliști despre situația de la Turda și că a solicitat explicații șefului Serviciului Pașapoarte.

„Azi am aflat și eu despre situație după ce ați semnalat-o. Am solicitat lămuriri de la șeful serviciului, care mi-a spus că Direcția a luat decizia și că au făcut modificări în sistem, respectiv au anunțat pe site. Am intrat și am văzut și eu că, într-adevăr, este pe site. Mai mult nu pot să vă zic, decât ce am zis deja, respectiv că de azi va fi doar online”, a precizat Tasnadi Szilard.

Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Cluj a reluat, începând din 4 mai în Câmpia Turzii și din 11 mai în Turda, activitatea punctelor de lucru în zilele de miercuri ale fiecărei săptămâni, alternativ, pentru cele două locații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.