ADMINISTRATIV, EVENIMENTE

SCANDAL uriaș la Pașapoarte în Turda: cetățenii au venit la ghișeu, dar au avut nevoie de programare și au fost trimiși acasă

Un scandal a izbucnit astăzi la Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte din Turda, care și-a reluat activitatea, iar cetățenii au aflat cu stupoare doar la fața locului că vor avea nevoie de programare. Totul după ce Primăria Turda a informat că nu este nevoie de programare, ci de un bilet de ordine.

Subprefectul Tasnadi Szilard a declarat că a aflat de la jurnaliști despre situația de la Turda și că a solicitat explicații șefului Serviciului Pașapoarte.

„Azi am aflat și eu despre situație după ce ați semnalat-o. Am solicitat lămuriri de la șeful serviciului, care mi-a spus că Direcția a luat decizia și că au făcut modificări în sistem, respectiv au anunțat pe site. Am intrat și am văzut și eu că, într-adevăr, este pe site. Mai mult nu pot să vă zic, decât ce am zis deja, respectiv că de azi va fi doar online”, a precizat Tasnadi Szilard.

Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Cluj a reluat, începând din 4 mai în Câmpia Turzii și din 11 mai în Turda, activitatea punctelor de lucru în zilele de miercuri ale fiecărei săptămâni, alternativ, pentru cele două locații.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*