, ,

Scene de gelozie extremă. A sărit pe capota mașinii soțului, prins cu amanta

Posted by

Polițiștii au fost solicitați să intervină la un caz mai rar întâlnit. O femeie, în vârstă de 29 de ani, a fost amendată după ce a provocat un scandal în centrul orașului.

Din primele informații comunicate de polițiști, rezultă că femeia și-a urmărit soțul deoarece avea informații că acesta avea o amantă.

Femeia a fugit în fața mașinii, fără nicio frică.
Femeia a fugit în fața mașinii, fără nicio frică. Sursa foto: captură video

În momentul în care a avut și proba, soția înșelată s-a gândit să îi dea o lecție soțului și l-a prins în flagrant. Și nu oricum. Femeia a mers și a sărit pe capota mașinii în care se afla soțul cu amanta.

Scenele au fost surprinse de o cameră de luat vederi montate de municipalitate, și nu mai au nevoie de nicio explicație.

Femeia, in varsta de 29 de ani, a fost amendata cu suma de 290 de lei”, au transmis polițiștii, citați de jurnaliștii de la Semnal.eu.

Oamenii nu au fost de acord cu gestul femeii

Cei care au privit imaginile au comentat gestul extrem, și fără nicio explicație, a soției înșelate.

”Nu se merită. Sunt oameni care nu știu să aprecieze persoana de lângă ei. Acel om nu se va schimba in veci”, a scris Florentina.
Un alt internaut a scris că cei doi soți trebuiau să se despartă amiabil și să evite producerea unui scandal în public.
”Ce femeie ne***ă, sa faci asa ceva,sa fie sănătos te despărți de el și la revedere nu sa te arunci pe mașina în mijlocul străzii, se cam vede motivul pentru care s-a dus cu alta!Doamne ferește!”, a scris Ionuț.
De asemenea, o altă femeie care a văzut imaginile a scris un mesaj din care rezultă că ”dragoste cu forța” nu este posibilă.
Lasă-l să plece cu totul, ajută-l la bagaje numai să nu îl mai vezi. Doamne, ce nu înțeleg femeile dragoste cu forța nu se poate”, a scris și Dora, într-un mesaj postat pe o rețea de socializare.

Un răspuns

  1. Avatar Ramona
    Ramona

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *