,

Scrisoarea unui festivalier dezămăgit de organizarea defectuoasă de la Electric Castle 2022. „Ediția asta a devenit un festival al cozilor”

Posted by

Dacă anul acesta nu au avut probleme cu ploaia și noroiul aferent, organizatorii au avut de furcă cu transportul spre comuna clujeană Bonțida, care a fost un eșec total, participanții stând la cozi atât la venirea spre festival în cele două locații (Iulius Mall și Expo Transilvania), cât mai ales la plecare, unde s-a stat la cozi 4-5 ore. Autocarele puține, haosul organizatorilor au fost la ordinea zilei, iar festivalierii au fost extrem de dezamăgiți de această ediție cu numărul 8, despre care susțin că a fost un festival al cozilor.

„Dn păcate EC a decăzut dintr-un festival etalon al estului Europei într-o gherlă obscură de nivel sub-balcanic. Din 2015 de când merg așa gaozăreli nu am văzut. Efectiv la ediția asta EC a devenit un festival al cozilor. Cozi la bus, cozi la wc, cozi la băuturi. Singurul loc care funcționează la parametrii optimi e lidl-ul din festival.

Efectiv totul îi un miserupism maxim și se vede de la o poștă că scopul a fost minimalizarea costurilor și maximizarea profitului. Nu e treaba mea cum fac ei afaceri, ÎNSĂ, asta poate devia într-o problemă sociala. Controlul corporal e absolut minimal, fără jandarmi poate ar fi inexistent. De fiecare dată când am fost la Main Stage duhnea ca dracu a marijuana. Referitor la transport, din nou, niște retardisme maxime.

Trecând peste chestia cu busurile care e deja arhicunoscută și pe care o puteți studia in secțiunea de comentarii al ultimei postări a celor de la EC de pe Facebook, efectiv am fost siderat de faza din gara Bonțida de dimineața asta. Literalmente niște oameni disperați au fost îngrămădiți ca sardinele în tren, 70% nu aveam bilete și nici măcar nu am fost controlați. Acest lucru a adus deservici financiare unei companii de stat. Nu poate fi tras EC la răspundere, dar cert e că vina morală cade pe umerii lor. O să merg și astăzi doar de dragul de a vedea care e nivelul la care poate ajunge pateticul”, a scris un tânăr festivalier pe rețelele sociale.

Gara Bonțida, luată cu asalt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *