Unul dintre cele mai vechi restaurante clujene, celebra Vărzărie de pe Bulevardul Eroilor, nu mai e ce a fost cândva, mulți clujeni se plâng că localul și-a pierdut farmecul de odinioară.
Recunuscut ca un loc unde oamenii puteau mânca foarte bine și la prețuri modeste, Vărzăria a scumpit toate preparatele din meniu, ajungând la tarifele unui restaurant de lux cu o stea Michelin.
Este și cazul vestitului mititel, cel mai iubit preparat al românilor, care a ajuns să coste la Vărzărie nici mai mult, nici mai puțin decât 10 lei per bucată.
Un om de afaceri care a venit de la București la Cluj-Napoca în scop de business a ținut să vină și la Vărzărie pentru a testa localul, după ce a auzit multe recomandări despre el, dar a rămas șocat când a deschis meniul și a văzut prețurile, mai ales la cât se ridică un banal mititel.
„Am venit la Cluj cu treabă și am ajuns la vestita Vărzărie. Serios, Cluj, 10 lei un banal mic? 10 lei???.
Dar cu toate acestea era plin înăuntru, toate mesele fiind ocupate, semn că la Cluj se trăiește bine.„, a comentat bărbatul pe un grup de Facebook.
Lasă un răspuns