,

Se face cimitir pentru animale la Cluj

Posted by

Se face cimitir pentru animale la Cluj. Primăria Cluj-Napoca a anunțat intenția de a dezvolta un astfel de loc de veci pentru animalele de companie.

Se face cimitir pentru animale la Cluj
Se face cimitir pentru animale la Cluj

Boc a anuțat că, în curând, va începe construcția unui cimitir special destinat animalelor de companie în Cluj-Napoca, proiect ce va fi demarat după aprobarea bugetului pentru anul 2024.

Unde va fi noul cimitir pentru animale la Cluj

Noul cimitir pentru animale va fi amplasat într-o pitorească zonă de pădure-parc, în imediata vecinătate a străzilor Valea Gârbăului – Sfântul Ioan.

Edilul Clujului a subliniat importanța acestui proiect, afirmând că gradul de civilizație al unui oraș se reflectă și prin modul în care respectă și îngrijește animalele de companie. În acest sens, cimitirul va ocupa cel puțin 2 hectare de teren, creând un mediu liniștit și respectuos pentru odihna veșnică a prietenilor cu blană.

Primarul a mai repcizat că orașul Cluj-Napoca adoptă o abordare modernă, oferind un spațiu verde într-o zonă naturală pentru cimitirul destinat animalelor de companie.

„Ele fac parte din viața noastră. Să le prețuim”, a subliniat primarul, subliniind importanța respectului față de acești membri ai familiei, aducând un tribut demn și frumos prietenilor necuvântători din comunitatea Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *