Acasă EVENIMENTE Se înmulțesc furturile în România. Un bărbat a încercat să fure mâncare...

Se înmulțesc furturile în România. Un bărbat a încercat să fure mâncare dintr-un magazin din Câmpia Turzii, dar a fost prins de patron

0

Situația tot mai dificilă din punct de vedere economic și nivelul de trai tot mai greu îi fac pe români să recurgă la gesturi extreme pentru a face rost de mâncare. Un astfel de incident regretabil  a avut loc în municipiul Câmpia Turzii, după ce un bărbat care a revenit acasă din Spania a fost prins la furat la ora 5 dimineața chiar de patronul unui magazin din localitate. 

Bărbatul a încercat să sustragă alimente în valoare de circa 500 de lei. Acesta este în vârstă de 24 de ani și este din Tritenii de Jos, scrie Refleqt Media.

Alarma a fost acționată de hoțul mascat, iar patronul, ajutat de trei prieteni, au pus mâna pe spărgătorul matinal.

”La data de 26 martie a.c., în jurul orei 06.30, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au depistat în flagrant un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Tritenii de Jos, imediat după ce a pătruns prin efracție și având fața acoperită în incinta unei societății comerciale din aceeași comună, de unde a sustras mai multe bunuri alimentare în valoare de aproximativ 500 de lei.

Astfel, cel în cauză a fost condus la unitatea de poliție pentru continuarea cercetărilor, bunurile fiind restituite proprietarului.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, au precizat anchetatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.