Acasă EVENIMENTE Bătrână de 96 de ani tâlhărită la Cluj. Agresorul a bătut-o și...

Bătrână de 96 de ani tâlhărită la Cluj. Agresorul a bătut-o și a jefuit-o în propria casă

0

Judecătoria Cluj Napoca a dispus arestarea lui Iancu Marian Sergiu pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca formulată la data de 03.02.2023. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Iancu Marian Sergiu, cercetat sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tâlhărie calificată, …, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 03.02.2023 şi până la data de 04.03.2023”, se arată în decizia judecătorilor.

Victima tâlhăriei este o bătrânică de 96 de ani, care se afla pe o strada din Grigorescu.

Tâlhăriile la Cluj-Napoca au început să se înmulțească

Polițiștii clujeni susțin că femeia în vârstă de 96 de ani, a fost victima unei tâlhării, după ce un tânăr de 27 de ani a intrat peste ea în propria casă și a pus-o la pământ, apoi i-a furat tot ce a prins la mână.

Tânărul de 27 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și este cercetat pentru tâlhărie calificată.

Incidentul  a avut loc în cartierul Grigorescu.

„La data de 3 februarie, un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a fost arestat preventiv 30 de zile, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, tânărul este bănuit de faptul că la data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 14, ar fi pătruns, fără drept, prin spargerea unui geam al ușii de acces, într-o locuință situată în municipiul Cluj-Napoca, în cartierul Grigorescu. În interiorul locuinței, ar fi împins-o la pământ pe proprietara imobilului, o femeie de 96 de ani, după care ar fi sustras 3 tablouri poziționate pe un perete.

În baza investigațiilor derulate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale și continuate în cadrul unei acțiuni alături de polițiștii Secției 6 Poliție, la data de 2 februarie a.c., tânărul bănuit de comiterea faptei a fost depistat, față de acesta fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Ulterior, a fost prezentat instanței, care a emis un mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru 30 de zile. În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată”, transmite IPJ Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.